Gelegenheidsgeschenken

Wilt u uw dankbaarheid onderstrepen? Dan is een passend en goed gekozen relatiegeschenk een prima keuze.

Of u nu denkt aan pennenset, een goede fles wijn of één van de nieuwste gadgets, ook hier bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u bij Together-business terecht voor exclusieve relatiegeschenken. Dit onder andere van merken als Ungaro, Cerruti, Cacharel, Nina Ricci en nog veel meer.

Het einde van het jaar is, bij ons in Nederland traditie getrouw, hét moment om onze medewerkers, oud-medewerkers en relaties een geschenk of pakket cadeau te doen. Al vanaf het vroege voorjaar zijn wij er druk mee. Dit wanneer we, samen met onze partners , het assortiment voor komend jaar samenstellen.

Binnen ons ruime assortiment kunt u kiezen uit feestelijk verpakte geschenken of thema pakketten die wij hebben samengesteld en aansluiten bij een groot publiek of u kiest voor een uniek item dat geheel op uw wensen wordt samengesteld.

Hierbij kunnen we ook gepersonaliseerde items toevoegen. Er is immers maar één pakket zoals u het zelf samenstelt. Géén zorgen, uiteraard kunt u rekenen op onze hulp en advies.

Bij Together-business zijn Gelegenheidsgeschenken op maat al beschikbaar vanaf een afname van 12 stuks. Wij verwelkomen u graag in onze huiselijke showroom. Samen met u stellen we een passend pakket samen of zoeken het juiste geschenk uit.

We zien steeds meer dat ondernemers hun werknemers en relaties ook buiten een geijkt moment willen verrassen, een blijk van waardering willen geven of bedanken voor hun inzet of bereikt succes!

Denk eens aan een attentie, al dan niet voorzien van uw eigen logo. Bijvoorbeeld voor de vakantieperiode een leuke zonnebril of een chocoladeletter op 5 december. 

Voor Together-business is niets te gek.