Promotieartikelen MerchandisingU wilt met uw merk, bedrijf of organisatie de juiste uitstraling? Daar horen ook passende promotieartikelen bij. Dit zijn bij uitstek de middelen waarmee u het imago van uw organisatie uitdraagt en kunt versterken.

Wij verkopen niet alleen de standaard promotieartikelen. Ook luisteren, adviseren en helpen wij u bij het aanschaffen van de juiste artikelen. Dit om de juiste herinnering bij uw relaties achter te laten.

 

KLIK HIER: voor een impressie van de nieuwste items

Kijk in onze subgroep Catalogi voor meer inspiratie!

 

 

Om het beoogde effect te bereiken, de bevestiging van uw imago, de verrassing of de uitdaging, is ni

et alleen uw bedrijfsuitstraling, doelgroep (wie gaat welk artikel ontvangen), het gekozen moment en uw budget van 

belang. Ook de wijze van overhandigingen en uw overige

 promotionele acties (zowel voor het moment van uitgifte als uw verdere acties erna) bepalen in onderlinge samenhang of de inzet van promotionele artikelen succesvol zijn of niet of onverhoopt zelfs contraproductief.

Naast de alom bekende promotieartikelen hebben we vele artikelen die opvallen of toegespitst zijn op uw branche.

“Dankzij onze creativiteit en brede assortiment bieden wij een verrassend aanbod aan creatieve geschenken en de nieuwste gadgets. Omdat niets te gek is en de mogelijkheden bijna oneindig, praten wij u graag in een persoonlijk gesprek bij!”

Merchandising

Promotieartikelen MerchandisingHet commercieel exploiteren van een merk, vereniging of persoon kennen we allemaal. Dit kan ook voor uw evenementen, toernooi of bijeenkomst. Een bezoeker of deelnemer heeft graag iets tastbaars ter herinnering aan zijn of haar unieke belevenis. 
In samenwerking met één van onze partners, Promar Sales International, zijn wij in staat eventueel kleinere aantallen, exclusieve, merchandise producten te leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan customized zonnebrillen, petten of armbandjes.