De juiste uitstraling voor jouw merk, bedrijf of organisatie

Daarmee werk je aan het imago en herkenbaarheid

Promotionele artikelen en kleding

Wij luisteren, adviseren en helpen jou bij de aanschaf van hét artikel, waarmee jouw bedrijf de beste indruk achterlaat bij jouw relaties en personeel. We verkopen niet alleen de standaard promotieartikelen, maar gaan net dat stapje verder om de juiste herinnering bij jouw relaties achter te laten.

Om het beoogde effect te bereiken, de bevestiging van het imago, de verrassing of de uitdaging, is niet alleen de bedrijfsuitstraling, doelgroep (wie gaat welk artikel ontvangen), het gekozen moment en budget van belang. Ook de wijze van overhandigingen en de overige promotionele acties (zowel voor het moment van uitgifte als de verdere acties erna) bepalen in onderlinge samenhang of de inzet van promotionele artikelen succesvol zijn of niet of onverhoopt zelfs contraproductief.

Naast de alom bekende promotieartikelen hebben we vele artikelen die opvallen of toegespitst zijn op jou branche.

Hieronder kun je inspiratie op doen. We begrijpen dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet..  Verlies geen tijd en bel ons!

Fotorealistische afbeeldingen die je op je jas, je tas, je paraplu, je trui en op zoveel ander producten kunt laten zetten. Of gewoon je logo, natuurlijk. 

Of het nu gaat om 1 stuk of 1.000 exemplaren, wij draaien onze hand er niet voor om.

Wij werken met de beste Premium transfers! Is een borduring beter voor jou toepassing? Ook dat kunnen wij regelen.

Meer weten? Vraag het ons!