Wil je iemand bedanken?

Een passend relatiegeschenk of op zoek naar een award, wij kunnen je helpen.

Relatiegeschenken

Of je nu denkt aan een luxe pennenset, een goede fles wijn of één van de nieuwste gadgets, ook hier voor ben je bij ons aan het juiste adres. Tevens kun je bij Together-business terecht voor een award en exclusieve relatiegeschenken.

Het einde van het jaar is traditie getrouw hét moment om onze medewerkers, oud-medewerkers en relaties te bedanken en een geschenk of pakket cadeau te doen. Al vanaf het vroege voorjaar zijn wij er druk mee. Dit wanneer we, samen met onze partners , het assortiment voor komend jaar samenstellen.

Binnen ons ruime assortiment kun je kiezen uit feestelijk verpakte geschenken of thema pakketten die wij hebben samengesteld en aansluiten bij een groot publiek of je kiest voor een uniek item dat geheel op je wensen wordt samengesteld.

Hierbij kunnen we ook gepersonaliseerde items toevoegen. Er is immers maar één pakket zoals je het zelf samenstelt. Géén zorgen, uiteraard kun je rekenen op onze hulp en advies.

We zien steeds meer dat ondernemers hun werknemers en relaties ook buiten een geijkt moment willen verrassen, een blijk van waardering willen geven of bedanken voor hun inzet of bereikt succes!

Denk eens aan een attentie, al dan niet voorzien van je eigen logo. Bijvoorbeeld voor de vakantieperiode een leuke zonnebril, een fles met je eigen etiket of een chocoladeletter op 5 december.

Zoals u ziet: Voor Together-business is niets te gek!

Meer weten? Vraag het ons!