Themapakketten

Waarom wachten tot het einde van het jaar?

Het hele jaar rond

Bij ons kun je het gehele jaar terecht voor je Themapakket of Relatiegeschenk. We kunnen, indien gewenst , ook de bezorging regelen.

Of het nu gaat om een themapakket voor je werknemers of een kado of attentie om je relaties te bedanken. Bij ons ben je aan het juiste adres! Daarnaast hebben wij een aantal unieke geschenken met een lokaal karakter. Ook voor kleinere aantallen hebben we een oplossing.

 

Geen tijd om naar ons toe te komen? Géén probleem! Samen nemen we jouw wensen door en maken een voorstel wat we je toezenden.

Pasen

Een leuk moment om je werknemers te verrassen met een kleine attentie. Naast de geijkte chocolade kun je ook eens denken aan bijvoorbeeld bloembollen in een feestelijke kleurrijke verpakking. Vrolijk, leuk om te krijgen en gezonder, als je ze in de grond zet en niet op eet 😉 BEKIJK HET PAASASSORTIMENT 2023 HIER!

Zomer

Voor de vakanties is het bij velen gebruikelijk een BBQ of borrel te organiseren ter afsluiting van het eerste half jaar. Stuur je personeel naar huis met een pakketje om de vakantie door te komen. Een waterdichte tas en strandbal doen het altijd goed. Uiteraard zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.
Wist je dat je voor nog géén € 5,- per stuk al een leuk pakketje hebt? Vraag naar de mogelijkheden.

Herfst

De dagen worden korter, buiten is het vaak nat en guur. Tijd om de tuin te verruilen voor de huiskamer met de gordijnen dicht. Hoe leuk is het om dan je relaties een thuisbioscoop avond te bezorgen. Een bon met film naar keuze, iets te drinken en met een zak popcorn op tafel.

Gezellig samen

Laatste tijd zijn spellen populairder dan ooit. Samen tijd doorbrengen met familie of vrienden, een mooie thema voor een leuke verrassing als bedankje!

Wellness

Gun je relatie even een momentje voor hem of haar zelf. Bijvoorbeeld met de mooie producten van JANZEN.

Heerlijk ontbijt

Vrije tijd en ontspanning is belangrijk. Als werkgever kun je jouw medewerkers een steuntje in de rug geven. Bijvoorbeeld met een luxe ontbijt pakket. Begin het weekend met een glaasje prosecco op bed, lekkere verse en lokale producten van zoet naar hartig op een broodje wat net uit de oven komt. Dan kan het weekend toch niet meer stuk?

Help jij Sint Nicolaas?

Ook al zetten we wellicht onze schoen niet meer, een verrassing op 5 december tovert toch bij iedereen een glimlach op het gezicht. Help de Sint in deze drukke dagen, wij verzorgen graag een kleine attentie. Eventueel met je eigen logo op handgemaakte chocolade of een banketletter van roomboter.  

Meer informatie?