Showroom

Zie en voel zelf wat je kado doet!

Kerst Showroom

Bezoek nu onze nieuwe showroom!

Unieke locatie

Begin 2022 hebben wij een van de meest unieke panden van Tegelen betrokken. In het voormalig bankgebouw zijn karakteristieke elementen zoals de kluis behouden gebleven. Hier hebben wij al onze activiteiten gecentraliseerd. Zo kun je bij een bezoekje aan ons kantoor ook kijken in de Kerstshowroom en onze promotieartikelen of kleding zien.

Zelf zien en voelen

In onze ruime showroom, van maar liefst bijna 60 m2, kun je een groot deel van ons ruim 3.000 artikelen tellende assortiment zelf zien en voelen. Zo stel je zelf je Kerstpakket samen en weet je precies wat je aan je relaties geeft. Zo voorkom je verrassingen. Natuurlijk helpen wij je met onze jaren lange ervaring om de juiste keuze te maken. Zelfs het design van de doos kun je bij ons zelf kiezen.

Of het nu gaat om een klein aantal of een vrachtwagen vol, het maakt ons niet uit. Ook kunnen we gepersonaliseerde items toevoegen.

Geen omkijken!

Is de keuze eenmaal gemaakt dan hoef jij, je nergens meer druk om te maken. Wij zorgen dat de gekozen artikelen besteld worden en de pakketten netjes ingepakt. Op de afgesproken datum worden de pakketten zorgvuldig afgeleverd.
Wil je een eigen kaart of brief toevoegen? Géén probleem, als we het drukwerk op tijd ontvangen leggen we dit boven op de artikelen voor dat de doos dicht gaat. Ook kunnen wij de grafische opmaak en of het drukwerk voor je verzorgen.

Meer informatie?