Kies je kado op locatie.

Laat je gasten (klanten, personeelsleden enz.) nu zelf  hun eigen kado/aandenken kiezen.

Evenement op locatie

Samen met onze partner Promarsales International voegen we een nieuwe dimensie toe aan de bekende dienstverlening met Kadokeuze op locatie.

Of het nu gaat om onze rijdende showroom, luxe stand of een “marktkraam” wij presenteren jouw kado’s op een passende wijze!!!

Onvergetelijk

Je organiseert een evenement met een reden en een bepaald doel (vergroten naamsbekendheid, versterken imago, werknemerstevredenheid, …………………….….)

Wij bieden je gasten graag de mogelijkheid om hierbij uit een vooraf geselecteerd assortiment zelf een passend kado of aandenken te kiezen. Zo weet je zeker dat de herinnering aan je evenement nog beter wordt, langer “blijft hangen” en vergroot het de kans dat het doel bereikt wordt.

De kado’s waaruit je gasten kunnen kiezen bepaal je volledig zelf, uiteraartd helpen wij je graag met ons advies. Hiermee houd je zowel de kado’s zelf als het budget volledig onder controle.

 

Je gasten kiezen hun kado en wij zorgen voor de rest.

Geen omkijken!

Met onze op maat gemaakte software behouden wij gedurende het hele traject controle op alle stappen (bijv. welke gasten hebben wel/niet gekozen, wat hebben zij gekozen enz.) en kun jij volledig focussen op uw gasten.

 

Of het nu gaat om een binnen- of buiten-, zomer- of winterevenement wij zorgen voor een passende herinnering!!!!!!!

Meer informatie?