Optimale keuzevrijheid!

Voor jullie medewerkers, die zich maximaal gewaardeerd zullen voelen. Natuurlijk heeft u zelf geen omkijken naar het logistieke proces; dat verzorgen wij voor je!

Keuze Concept

Het all-in geschenken concept waarmee je jullie medewerkers, d.m.v. een waardebon, de mogelijkheid biedt om in 3 eenvoudige stappen een eigen geschenk te kiezen uit ons uitgebreide assortiment.  Helder, gebruiksvriendelijk én veilig!

Kijken

Rustig zoeken in onze ruime sortering geschenken in verschillende prijscategorieën.

Kiezen

Maak een keuze. Selecteer één
of meer kado’s, diverse categorieën
zijn mogelijk.

Krijgen

Besteden en het gekozen kado
wordt verzonden naar het
opgegeven adres.

Iedereen tevreden

Als je gebruik maakt van ons Keuze Concept zul je absoluut géén ontevreden medewerkers hebben. In onze onlinewinkel kunnen jullie medewerkers heel eenvoudig een eigen kado kiezen. Het assortiment bestaat uit een mix van luxe, trendy, sportieve geschenken, huishoudelijke artikelen, kadootjes met een boodschap, belevenissen, traditionele pakketten en wijnen.

De medewerkers kiezen één of meer kadootjes naar eigen wens. En dat terwijl je zelf geen omkijken meer hebt naar het logistieke proces wat daarachter schuilgaat!

Wat zijn de kosten van mijn Keuze Concept?

Je kiest het bedrag waarvoor jullie medewerkers een eigen kadootje mogen uitzoeken. Je kunt bij het Keuze Concept terecht voor een kado in de prijscategorie € 25,- tot onbeperkt. Indien je minder budget hebt is dit bespreekbaar bij grotere aantallen. De bedragen zijn inclusief BTW, verzending van het gekozen product naar een huisadres in Nederland, standaard aanbiedkado (kadobon) en alle andere kosten.
De waardebonnen worden op één adres afgeleverd. Indien de waardebonnen op huisadressen afgeleverd dienen te worden zijn hier kosten aan verbonden. Het door jou vastgestelde budget wordt omgezet in klavertjes, waarmee jullie medewerkers kunnen gaan winkelen in onze webwinkel. Ons Keuze Concept kan ook verzending door geheel Europa verzorgen. Achteraf wordt de meerprijs van deze verzending in rekening gebracht.

Minimale afname is 20 stuks per order. Minimale besteding is € 25,-

Hoe werkt ons Keuze Concept?

Als je besluit dit jaar voor jullie medewerkers gebruik te maken van ons Keuze Concept, dan ontvangen jullie medewerkers de waardebon in een mooie geschenkverpakking. Op deze bon staat een gebruikersnaam en een wachtwoord.
Via de site kan men het kado en/of kadootjes naar keuze uitzoeken. Zo is het mogelijk bij besteding van 70 Klavertjes, één kado uit de 70 Klavertjes-categorie te kiezen of een combinatie te maken van de andere categorieën, zolang het totaalbedrag maar 70 Klavertjes is.
Wij werken met een veilige volwaardige webwinkel en bieden een track-and-tracesysteem om je pakket te volgen.

Een persoonlijk tintje…

Ons Keuze Concept is een concept op maat en is één van de meest flexibele keuzesystemen in Nederland, zowel in assortiment als in presentatie. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden zoals het personaliseren van de website en het aanbiedkado bij grotere aantallen.

Bestelperiode

Jullie medewerkers kunnen gedurende een van tevoren vastgestelde periode kadootjes uitkiezen.

Meer informatie of een Demo aanvragen?