Naast de regulieren merken voor promotionele- en werkkleding hebben wij ons assortiment door middel van een dealerschap, uitgebreid met Regatta Professional.

Kledingproducent Regatta is een familiebedrijf , gevestigd in Manchester, met al meer dan 40 jaar ervaring en een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van outdoorkleding. Regatta biedt daarnaast al ruim 20 jaar bedrijfs- en promotiekleding.

Het Regatta assortiment biedt gegarandeerde bescherming en ziet er tegelijk stijlvol uit. Met eenvoudige waardes zoals kwaliteit, stijl en service, blijft Regatta groeien en uitbreiden, wereldwijd.

Regatta Professional, in Europa bekend van wind- en waterdichte kleding, staat bekend om de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Dit merk speelt snel in op ontwikkelingen en innovaties in de textielmarkt.
Regatta Professional biedt een exclusief en uitgebalanceerd assortiment promotionele- en werkkleding voor diverse branches zoals sport, logistiek en transport, bouw &installatie, technische groothandel, signbedrijven en wasserijen.

Regatta Professional