de Aftermovie

1 minuut nagenieten

De aftermovie van ons kerstseizoen is een bruisende herinnering aan de vele prachtige momenten die we hebben mogen beleven. Van het samenstellen van unieke kerstpakketten (specials) niet in een doos,  maar in tassen, rugzakken en koelboxen tot het creëren van gepersonaliseerde cadeaus zoals thermosbekers, vouwstoeltjes,  de vele gepersonaliseerde mokken en zelfs houders voor Spaanse hammen. Elk detail vertelt een verhaal van zorg en aandacht. Onze kerstmarkt die we samen met onze klant organiseerde bood het personeel de mogelijkheid om hun eigen pakketten samen te stellen, waardoor een persoonlijke touch aan de feestvreugde werd toegevoegd. In slechts een minuut brengt deze aftermovie de warmte en betrokkenheid van ons kerstseizoen tot leven, veel kijkplezier!

Wij genieten zelf ook nog even na en gaan de plannen verder uitwerken voor volgend seizoen, want dit smaakt naar meer.

aanmelden voor onze nieuwsbrief