Tips om zichtbaar te blijven bij jouw klant

Blijf in beeld

Het geheim om zichtbaar te blijven:

Consistentie, dat is het geheim.

Hoe; dat is per bedrijf en organisatie net even anders. 

Er zijn zoveel mogelijkheden om je in de picture te houden, welke voor jouw bedrijf het beste werken, is een beetje “fingerspitzengefühl.

Een bezoekje op gezette tijden aan jouw klant, werkt altijd goed. Je spreekt je contactpersoon en je hoort de laatste ins en outs, waar je misschien wel zakelijk op kunt inspelen.

Social Media, heb je wel eens gedacht om via Linkedin, Facebook, Instagram, TikTok of een ander kanaal je bedrijf te laten zien? Met alleen een account, heb je al de eerste stap genomen, maar om je echt zichtbaar te houden, is het zaak om hier regelmatig een bericht op te plaatsen, zo blijf je top of mind en gaat jouw klant eerder aan jou denken.

Maar denk ook eens aan Netwerken, Advertorials, Sponsoring, Nieuwsbrieven en Mailings. Stuk voor stuk hele goede manieren om jouw bedrijf of organisatie te presenteren, nieuwigheden te promoten en persoonlijk je doelgroep te benaderen. 

Ben je benieuwd welke manieren voor jou het beste werken, of wil je weten hoe wij jou kunnen ondersteunen of zelfs bepaalde stukken uit handen te nemen? Wij gaan graag met jou het gesprek aan.

 

 

aanmelden voor onze nieuwsbrief