Kerkstraat 2 Tegelen

Ons wensenlijstje vroeg om meer vierkante meters

Een grotere showroom, breder aanbod, uitbreiding van diensten….   Zo maar een paar ideeën van ons wensenlijstje.

Om deze plannen ook te kunnen verwezenlijken hadden we wel een grotere en beter bereikbare locatie nodig. Die vonden we en dat maar 80 meter van onze huidige werkplek vandaan!  Met meer dan 175m2 gaan we er fors op vooruit en kunnen we alle werkzaamheden ‘in house’ uitvoeren. Onze showroom wordt ruimer en multifunctioneler, er komt een heuse fotostudio en de werkruimte waar onze nieuwste aanwinst (kledingpers) een prominente plek krijgt, krijgt ook een upgrade.  Grote leveringen kunnen achterom, waardoor afstapelen niet meer hoeft! 

Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst!

Inmiddels zijn wij al druk aan het inpakken. Na de Paasdagen beginnen we met bouwen en inrichten van onze nieuwe locatie. Medio mei moeten we helemaal “up-and-running” zijn.
Tot die tijd kunnen we je nog gewoon helpen zoals je van ons gewend bent. Daarna wordt het aanbod breder, hebben we meer mogelijkheden voor eigen productie en breiden we onze diensten ook nog eens uit. (hierover later meer..)

Graag ontvangen we jou vanaf half mei op ons nieuwe adres: Kerkstraat 2 5931NN Tegelen

 

aanmelden voor onze nieuwsbrief