Feestelijke opening

Feestelijke Opening van Ons Nieuwe Pand 

Op 1 juli hebben we met veel trots de feestelijke opening van ons nieuwe pand gevierd. Het was een dag vol vreugde en gezelligheid, met een fantastische opkomst van onze klanten, familie en vrienden.

De ontvangst was natuurlijk geheel in stijl met een glaasje bubbels en tijdens de avond werden alle gasten voorzien van heerlijke hapjes verzorgd door Yukimi, onze overbuurman. De bediening was uitstekend geregeld door Kevin en Yvonne van Sur Meuse, die het onmogelijk maakte dat iemand met dorst de avond door moest.

De sfeer was bruisend en onze 100m2 kerstshowroom trok al meteen veel belangstelling. Bijzondere aandacht was er ook voor Adje, de paspop van een van onze kledingleveranciers, Santino, die veel bewonderende blikken kreeg en een populaire fotoattractie was!

Het was een fantastische avond en wat zijn we verrast door zoveel lieve kaartjes, bloemen, bubbels, wijntjes, bieren, planten en vooral jullie bezoekjes! Wij gaan nog even heel hard nagenieten en ons nogmaals heel hard op “onze kont klatsen” met zoveel leuke klanten, vrienden en familie om ons heen! Op naar een mooie toekomst in ons nieuwe pand!

 

aanmelden voor onze nieuwsbrief